Termes d'ús del Lloc Web - Touchcare
Termes d’ús del Lloc Web

Termes d’ús del Lloc Web

Actualitzat per última vegada el 25 de maig de 2020

Acord Als Termes

Aquests Termes i Condicions constitueixen un acord legalment vinculant realitzat entre vostè, ja sigui personalment o en nom d’una entitat ( “vostè”) i DNX Co Ltd, ( “nosaltres” o “nostre/a”), pel que fa al seu accés i ús d’aquest lloc web, així com qualsevol altre formulari de mitjans, canal de mitjans, lloc web mòbil o aplicació mòbil relacionada, vinculada o connectada d’una altra manera a ell (col·lectivament, el “lloc”).
Vostè accepta que, a l’accedir al Lloc, ha llegit, entès i accepta estar subjecte a tots aquests Termes i Condicions. Si no està d’acord amb tots aquests Termes i Condicions, se li prohibeix expressament l’ús del Lloc i ha d’interrompre el seu ús immediatament.

Els termes i condicions suplementaris o els documents que poden ser publicats en el Lloc de tant en tant s’incorporen expressament en aquest document per referència. Ens reservem el dret, a la nostra sencera discreció, de realitzar canvis o modificacions a aquests Termes i Condicions en qualsevol moment i per qualsevol motiu.

L’avisarem sobre qualsevol canvi actualitzant la data de “darrera actualització” d’aquests Termes i Condicions, i vostè renúncia a qualsevol dret a rebre un avís específic de cada un d’aquests canvis.
És la seva responsabilitat revisar periòdicament aquests Termes i Condicions per mantenir-se informat de les actualitzacions. Vostè estarà subjecte a, i es considera que ha estat informat i ha acceptat, els canvis en els Termes i Condicions revisats pel seu ús continuat del Lloc després de la data en què es publiquin els Termes i Condicions revisats.

La informació proporcionada en el Lloc no està destinada a ser distribuïda o usada per cap persona o entitat en cap jurisdicció o país on aquesta distribució o ús sigui contrari a la llei o regulació o que ens sotmeti a qualsevol requisit de registre dins d’aquesta jurisdicció o país.

En conseqüència, aquelles persones que opten per accedir al Lloc des d’altres jurisdiccions o països ho fan per iniciativa pròpia i són les úniques responsables del compliment de les lleis locals, en la mesura que les lleis locals siguin aplicables.
El Lloc està destinat a usuaris que tenen al menys 18 anys d’edat. Les persones menors de 18 anys no poden registrar-se al web.

Drets de propietat intel·lectual

A menys que s’indiqui el contrari, el Lloc és la nostra propietat i tot el codi font, bases de dades, funcionalitat, programari, dissenys, àudio, vídeo, text, fotografies i gràfics en el Lloc (col·lectivament, el “Contingut”) i les marques comercials, marques de servei i logotips continguts en el mateix (les “marques”) són propietat o estan controlats per nosaltres o amb llicència per a nosaltres, i estan protegits per les lleis de drets d’autor i marques registrades, i diverses altres lleis de propietat intel·lectual i competència deslleial de la República de Corea, jurisdiccions estrangeres i convencions internacionals.

El Contingut i les Marques es proporcionen en el Lloc “COM ÉS” per la seva informació i ús personal només. Llevat que es disposi expressament en aquests Termes i Condicions, cap part del Lloc ni dels Continguts o Marques podran ser copiats, reproduïts, agregats, carregats, publicats, exhibits públicament, codificats, traduïts, transmesos, distribuïts, venuts, llicenciats o explotats de una altra manera per a qualsevol propòsit comercial, sense el nostre previ permís exprés per escrit.

Sempre que vostè sigui elegible per utilitzar el Lloc, se li concedeix una llicència limitada per accedir i utilitzar el Lloc i per descarregar o imprimir una còpia de qualsevol part del contingut a què hagi obtingut accés correctament únicament per a ús personal i no comercial. Reservat tots els drets no atorgats expressament a vostè en i per el Lloc, el Contingut i les Marques.

REPRESENTACIONS D’USUARIS

A l’utilitzar el Lloc, vostè declara i garanteix que:
(1) tota la informació de registre que enviï serà veritable, precisa, actual i completa;
(2) mantindrà l’exactitud d’aquesta informació i actualitzarà ràpidament aquesta informació de registre segons sigui necessari;
(3) vostè té la capacitat legal i accepta complir amb aquests Termes i Condicions;
(4) vostè no és menor d’edat en la jurisdicció en la qual resideix
(5) no accedirà al Lloc a través de mitjans automatitzats o no humans, ja sigui a través d’un bot, script o d’una altra manera;
(6) no usarà el lloc per a cap propòsit il·legal o no autoritzat;
(7) el seu ús del Lloc no violarà cap llei o regulació aplicable.
Si proporciona qualsevol informació que sigui falsa, inexacta, no actual o incompleta, tenim el dret de suspendre o cancel·lar el seu compte i rebutjar qualsevol ús actual o futur del Lloc (o qualsevol part de la mateixa).

REGISTRE D’USUARIS

És possible que hagi de registrar-se al web. Vostè accepta mantenir la seva contrasenya confidencial i serà responsable de tot ús del seu compte i contrasenya. Reservat el dret d’eliminar, reclamar o canviar un nom d’usuari que seleccioni si determinem, a la nostra sencera discreció, que dit nom d’usuari és inadequat, obscè o objectable.

ACTIVITATS PROHIBIDES

Vostè no pot accedir o utilitzar el Lloc per a cap propòsit que no sigui el per què posem el Lloc a disposició. El Lloc no pot ser utilitzat en relació amb cap esforç comercial, excepte aquells que estan específicament recolzats o aprovats per nosaltres.
Com a usuari del Lloc, vostè accepta no:
1. recuperar sistemàticament dades o bé el contingut del Lloc per crear o compilar, directament o indirectament, un recull, compilació, base de dades o directori sense el nostre permís per escrit.
2. fer qualsevol ús no autoritzat del Lloc, incloent la recopilació de noms d’usuari i/o adreces de correu electrònic dels usuaris per mitjans electrònics o altres mitjans per tal d’enviar correus electrònics no sol·licitats, o crear comptes d’usuari per mitjans automatitzats o sota falses pretensions.
3. utilitzar un agent de compres per realitzar compres en el Lloc.
4. utilitzar el Lloc per anunciar o oferir la venda de béns i serveis.
5. eludir, desactivar o interferir d’alguna altra manera amb les característiques relacionades amb la seguretat del Lloc, incloent-hi les característiques que impedeixen o restringeixen l’ús o còpia de qualsevol Contingut o imposen limitacions en l’ús del Lloc i / o el Contingut inclòs en el mateix.
6. participar en emmarcaments no autoritzats o enllaços a el Lloc.
7. enganyar-nos o defraudar a nosaltres o als altres usuaris, especialment en qualsevol intent d’aprendre informació confidencial del compte, com contrasenyes d’usuari;
8. fer un ús indegut dels nostres serveis de suport o presentar informes falsos d’abús o mala conducta.
9. participar en qualsevol ús automatitzat de sistema, com l’ús de scripts per enviar comentaris o missatges, o l’ús de qualsevol mineria de dades, robots o eines similars de recopilació i extracció de dades.
10. interferir, interrompre o crear una càrrega indeguda en el Lloc o les xarxes o serveis connectats a el Lloc.
11. intentar suplantar a un altre usuari o persona o utilitzar el nom d’usuari d’un altre usuari.
12. vendre o transferir el seu perfil.
13. utilitzar qualsevol informació obtinguda del Lloc per tal d’assetjar, abusar o fer mal a una altra persona.
14. utilitzar el Lloc com a part de qualsevol esforç per competir amb nosaltres o utilitzar d’una altra manera el Lloc i / o el Contingut per a qualsevol esforç generador d’ingressos o empresa comercial.
15. desxifrar, descompilar, desacoblar o realitzar enginyeria inversa de qualsevol dels programes que comprenen o d’alguna manera conformen una part del Lloc.
16. intentar eludir qualsevol mesura del Lloc dissenyada per impedir o restringir l’accés a el Lloc, o a qualsevol part del Lloc.
17. assetjar, molestar, intimidar o amenaçar a qualsevol dels nostres empleats o agents involucrats en proporcionar-li qualsevol part del Lloc.
18. eliminar l’avís de drets d’autor o altres drets de propietat de qualsevol contingut.
19. copiar o adaptar el programari del Lloc, incloent però no limitant a CSS, PHP, HTML, JavaScript o altre codi.
20. carregar o transmetre (o intentar carregar o transmetre) virus, troians o un altre material, inclòs l’ús excessiu de lletres majúscules i spam (publicació contínua de text repetitiu), que interfereix amb l’ús i gaudi ininterromput del Lloc per part de qualsevol part o modifica, deteriora, interromp, altera o interfereix amb l’ús, característiques, funcions, operació o manteniment del Lloc.
21. carregar o transmetre (o intentar carregar o transmetre) qualsevol material que actuï com un mecanisme de recopilació o transmissió d’informació passiu o actiu, inclosos, entre d’altres, formats d’intercanvi de gràfics clars ( “gifs”), 1 x 1 píxels , errors web, cookies o altres dispositius similars (de vegades denominats “spyware” o “mecanismes de recopilació passiva” o “PCMs”).
22. exceptuant el resultat de l’ús estàndard del motor de cerca o de el navegador d’Internet, l’ús, el llançament, el desenvolupament o la distribució de qualsevol sistema automatitzat, incloent, entre altres, qualsevol aranya, robot, utilitat de trucs, rascador o lector fora de línia que accedeixi al Lloc, o l’ús o llançament de qualsevol script no autoritzat o un altre programari.
23. menysprear, entelar o danyar d’una altra manera, al nostre parer, a nosaltres i/o el Lloc.
24. utilitzar el Lloc d’una manera incompatible amb les lleis o regulacions aplicables.

CONTRIBUCIONS GENERADES PER L’USUARI

El Lloc pot convidar-lo a xatejar, contribuir o participar en blocs, taulers de missatges, fòrums en línia i altres funcions, i pot proporcionar-li l’oportunitat de crear, enviar, publicar, mostrar, transmetre, fer, publicar, distribuir o transmetre contingut i materials a nosaltres o en el Lloc, incloent però no limitat a text, escrits, vídeo, fotografies d’àudio, gràfics, comentaris, suggeriments o informació personal o un altre material (col·lectivament, “Contribucions”).
Les Contribucions poden ser visibles per altres usuaris del Lloc i a través de llocs web de tercers. Com a tal, qualsevol contribució que vostè transmeti pot ser tractada com no confidencial i no propietària. Al crear o posar a disposició qualsevol contribució, vostè declara i garanteix que:
1. la creació, distribució, transmissió, exhibició pública o interpretació o execució, i l’accés, descàrrega o còpia dels seus Contribucions no infringeixen ni infringiran els drets de propietat, inclosos, entre altres, els drets d’autor, patents, marques comercials, secrets comercials o drets morals de tercers.
2. vostè és el creador i propietari o té les llicències, drets, consentiments, alliberaments i permisos necessaris per a usar i per autoritzar-nos a nosaltres, el Lloc i altres usuaris del Lloc a utilitzar les seves Contribucions de qualsevol manera prevista pel Lloc i aquests Termes i Condicions.
3. vostè té el consentiment per escrit, l’alliberament i / o el permís de totes i cadascuna de les persones individuals identificables en les seves Contribucions per utilitzar el nom o semblança de cada persona individual identificable per permetre la inclusió i l’ús dels seus Contribucions de qualsevol manera prevista pel Lloc i aquests Termes i Condicions.
4. les seves Contribucions no són falses, inexactes o enganyoses.
5. les seves Contribucions no són publicitat no sol·licitada o no autoritzada, materials promocionals, esquemes piramidals, cartes en cadena, spam, enviaments massius o altres formes de sol·licitud.
6. les seves Contribucions no són obscenes, lascives, brutes, violentes, assetjadores, calumnioses o objectables (segons el determinem nosaltres).
7. les seves Contribucions no ridiculitzen, burlen, menyspreen, intimiden ni abusen de ningú.
8. les seves Contribucions no advoquen per l’enderrocament violent de cap govern o inciten, encoratgen o amenacen amb dany físic contra un altre.
9. les seves Contribucions no violen cap llei, regulació o regla aplicable.
10. les seves Contribucions no violen els drets de privacitat o publicitat de tercers.
11. les seves Contribucions no contenen cap material que sol·liciti informació personal de qualsevol persona menor de 18 anys o exploti a persones menors de 18 anys de manera sexual o violenta.
12. les seves Contribucions no violen cap llei federal o estatal pel que fa a la pornografia infantil, o amb la intenció de protegir la salut o el benestar dels menors;
13. les seves Contribucions no inclouen cap comentari ofensiu que estigui relacionat amb la raça, l’origen nacional, el gènere, la preferència sexual o l’handicap físic.
14. les seves Contribucions no violen, o vinculen a material que violi, qualsevol disposició d’aquests Termes i Condicions, o qualsevol llei o regulació aplicable.
Qualsevol ús del Lloc en violació de l’anterior viola aquests Termes i Condicions i pot resultar, entre altres coses, a la terminació o suspensió dels seus drets d’ús del Lloc.

LLICÈNCIA DE CONTRIBUCIÓ

Al publicar les seves Contribucions en qualsevol part del Lloc [o fer que les Contribucions siguin accessibles a el Lloc vinculant seu compte des del Lloc a qualsevol dels seus comptes de xarxes socials], vostè atorga automàticament, i vostè declara i garanteix que té el dret d’atorgar- , a nosaltres un dret mundial il·limitat, irrevocable, perpetu, no exclusiu, transferible, lliure de regalies, totalment pagat, i llicència per allotjar, utilitzar, copiar, reproduir, divulgar, vendre, revendre, publicar, difondre, arxivar, emmagatzemar , emmagatzemar en memòria cau, executar públicament, exhibir públicament, reformatar, traduir, transmetre, extracte (en la seva totalitat o en part), i distribuir aquestes Contribucions (incloent, sense limitació, la seva imatge i veu) per a qualsevol propòsit, comercial, publicitat, o d’una altra manera, i per preparar obres derivades de, o incorporar en altres obres, com Contribucions, i atorgar i autoritzar subllicencies. L’ús i distribució pot ocórrer en qualsevol format multimèdia i a través de qualsevol canal de mitjans.

Aquesta llicència s’aplicarà a qualsevol forma, mitjà o tecnologia ara coneguda o desenvolupada des d’ara, i inclou el nostre ús del seu nom, nom d’empresa i nom de franquícia, segons correspongui, i qualsevol de les marques comercials, marques de servei, noms comercials , logotips i imatges personals i comercials que proporcioni. Vostè renúncia a tots els drets morals en les seves Contribucions, i garanteix que els drets morals no s’han afirmat d’altra manera en les seves Contribucions.

No afirmem cap propietat sobre les seves Contribucions. Vostè conserva la plena propietat de totes les seves Contribucions i de qualsevol dret de propietat intel·lectual o altres drets de propietat associats amb les seves Contribucions. No som responsables de cap declaració o representació en les seves Contribucions proporcionades per vostè en qualsevol àrea del Lloc.

Vostè és l’únic responsable de les seves Contribucions al Lloc i accepta expressament exonerar-nos de tota responsabilitat i abstenir-se de qualsevol acció legal contra nosaltres pel que fa a les seves Contribucions.
Tenim el dret, a la nostra sencera i absoluta discreció, (1) d’editar, redactar o canviar d’una altra manera qualsevol Contribució; (2) recategorizar qualsevol Contribució per col·locar-la en llocs més apropiats en el Lloc; i (3) eliminar qualsevol Contribució en qualsevol moment i per qualsevol motiu, sense previ avís. No tenim cap obligació de supervisar les seves Contribucions.

DIRECTRIUS PER A LES REVISIONS

Podem proporcionarli -àrees en el Lloc per deixar comentaris o qualificacions. Al comptabilitzar una revisió, ha de complir amb els següents criteris:

(1) ha de tenir experiència de primera mà amb la persona / entitat que està sent revisada;
(2) les seves opinions no han de contenir blasfèmies ofensives, o llenguatge abusiu, racista, ofensiu o odi;
(3) les seves opinions no han de contenir referències discriminatòries basades en religió, raça, gènere, origen nacional, edat, estat civil, orientació sexual o discapacitat;
(4) les seves opinions no han de contenir referències a activitats il·legals;
(5) no ha d’estar afiliat als competidors si publica comentaris negatius;
(6) no ha de treure cap conclusió sobre la legalitat de la conducta;
(7) no pot publicar declaracions falses o enganyoses;
(8) no pot organitzar una campanya animant a altres a publicar opinions, ja siguin positives o negatives.

Podem acceptar, rebutjar o eliminar opinions a la nostra sencera discreció. No tenim absolutament cap obligació d’examinar les revisions o eliminar opinions, fins i tot si algú considera que les opinions són objectables o inexactes. Les ressenyes no estan recolzades per nosaltres, i no representen necessàriament les nostres opinions o les opinions de cap dels nostres afiliats o socis.

No assumim cap responsabilitat per qualsevol revisió o per qualsevol reclam, responsabilitat o pèrdua resultant de qualsevol revisió. Al publicar una opinió, vostè ens atorga un dret perpetu, no exclusiu, mundial, lliure de regalies, totalment pagat, assignable i subllicenciable, i llicència per a reproduir, modificar, traduir, transmetre per qualsevol mitjà, mostrar, realitzar i/o distribuir tot el contingut relacionat amb les revisions.

LLICÈNCIA D’APLICACIÓ MÒBIL

Llicència d’ús

No ha de:

(1) descompilar, realitzar enginyeria inversa, desacoblar, intentar derivar el codi font de l’aplicació o desxifrar-lo;

(2) realitzar qualsevol modificació, adaptació, millora, traducció o treball derivat de l’aplicació;

(3) violar qualsevol llei, regla o reglament aplicable en relació amb el seu accés o ús de l’aplicació;

(4) eliminar, alterar o ocultar qualsevol avís de propietat (incloent qualsevol avís de drets d’autor o marca comercial) publicat per nosaltres o els llicenciadors de l’aplicació;

(5) utilitzar l’aplicació per a qualsevol esforç generador d’ingressos, empresa comercial o un altre propòsit per al qual no estigui dissenyada o destinada;

(6) fer que l’aplicació estigui disponible a través d’una xarxa o un altre entorn que permeti l’accés o ús per múltiples dispositius o usuaris a el mateix temps;

(7) utilitzar l’aplicació per crear un producte, servei o programari que sigui, directament o indirectament, competitiu amb o d’alguna manera un substitut de l’aplicació;

(8) utilitzar l’aplicació per enviar consultes automatitzades a qualsevol lloc web o per enviar qualsevol correu electrònic comercial no sol·licitat;

(9) utilitzar qualsevol informació de propietat o qualsevol de les nostres interfícies o una altra propietat intel·lectual per al disseny, desenvolupament, fabricació, llicència o distribució de qualsevol aplicació, accessori o dispositiu per al seu ús amb l’aplicació.

Dispositius Apple i Android

Els següents termes s’apliquen quan s’utilitza una aplicació mòbil obtinguda d’Apple Store o Google Play (cada un d’ells un “Distribuïdor d’aplicacions”) per accedir al Lloc:

(1) la llicència atorgada a vostè per a la nostra aplicació mòbil es limita a una llicència intransferible per utilitzar l’aplicació en un dispositiu que utilitza els sistemes operatius Apple iOS o Android, segons correspongui, i d’acord amb les regles d’ús establertes en els termes i condicions del Distribuïdor de l’Aplicació aplicable;

(2) som responsables de proporcionar qualsevol servei de manteniment i suport pel que fa a l’aplicació mòbil segons el que especifiquen els termes i condicions d’aquesta llicència d’aplicació mòbil continguda en aquests Termes i Condicions o segons ho exigeixi la llei aplicable, i vostè reconeix que cada Distribuïdor de l’aplicació no té cap obligació de proporcionar cap servei de manteniment i suport pel que fa a l’aplicació mòbil;

(3) en cas que l’aplicació mòbil no compleixi amb qualsevol garantia aplicable, pot notificar a l’Distribuïdor de l’Aplicació aplicable, i el Distribuïdor de l’Aplicació, d’acord amb els seus termes i polítiques, pot reemborsar el preu de compra, si ho hagués, pagat per l’aplicació mòbil, i en la mesura màxima permesa per la llei aplicable, el distribuïdor de l’aplicació no tindrà cap altra obligació de garantia pel que fa a l’aplicació mòbil;

(4) vostè declara i garanteix que (I) no es troba en un país que està subjecte a un embargament de govern dels EE. UU., O que ha estat designat pel govern dels EE. UU. com un país de “suport al terrorisme” i (II) no està en cap llista de govern dels EE. UU. de parts prohibides o restringides;
(5) ha de complir amb els termes d’acord de tercers aplicables a l’utilitzar l’aplicació mòbil, per exemple, si té una aplicació VoIP, llavors no ha d’estar violant el seu acord de servei de dades sense fil a l’utilitzar l’aplicació mòbil;

6) Vostè reconeix i accepta que els Distribuïdors de l’Aplicació són tercers beneficiaris dels termes i condicions d’aquesta llicència d’aplicació mòbil continguda en aquests Termes i Condicions, i que cada Distribuïdor de l’Aplicació tindrà el dret (i es considerarà que ha acceptat el dret) de fer complir els termes i condicions d’aquesta llicència d’aplicació mòbil continguda en aquests termes i condicions en la seva contra com a tercer beneficiari dels mateixos.

XARXES SOCIALS

Com a part de la funcionalitat del Lloc, pot vincular el seu compte amb comptes en línia que té amb proveïdors de serveis externs (cadascuna d’aquests comptes, una “Compte de Tercers”) ja sigui: (1) proporcionant la seva informació d’inici de sessió de Compte de Tercers a través del Lloc; o (2) permetre’ns accedir al seu Compte de Tercers, segons el permès pels termes i condicions aplicables que regeixen el seu ús de cada Compte de Tercers.

Vostè declara i garanteix que té dret a divulgar-nos la seva informació d’inici de sessió de compte de tercers i/o concedir-nos accés al seu Compte de Tercers, sense que vostè infringeixi cap dels termes i condicions que regeixen el seu ús del Compte de Tercers aplicable , i sense obligar-nos a pagar cap tarifa o que ens sotmet a cap limitació d’ús imposada pel proveïdor de serveis extern del Compte de Tercers.
Al concedir-nos accés a qualsevol Compte de Tercers, entén que (1) podem accedir, posar a disposició i emmagatzemar (si correspon) qualsevol contingut que hagi proporcionat i emmagatzemat al seu Compte de Tercers (el “Contingut de la Xarxa Social”) per que estigui disponible en i a través del Lloc a través del seu compte, incloent, entre altres, qualsevol llista d’amics i (2) que puguem enviar i rebre del seu compte de Tercers informació addicional en la mesura en què se li notifiqui quan connecteu el compta amb el compte de Tercers.

Depenent de Comptes de Tercers que triï i subjecte a la configuració de privacitat que hagi establert en aquestes Comptes de Tercers, la informació d’identificació personal que publiqui en els seus Comptes de Tercers pot estar disponible a i a través del seu compte en el Lloc.

Recordeu que si un Compte de Tercers o un servei associat deixa d’estar disponible o el nostre accés a aquesta Compte de Tercers és cancel·lat pel proveïdor de serveis de tercers, és possible que el contingut de la Xarxa Social ja no estigui disponible a i a través del Lloc. Vostè tindrà la capacitat de desactivar la connexió entre el seu compte en el Lloc i els seus Comptes de Tercers en qualsevol moment.

TINGUI EN COMPTE QUE LA SEVA RELACIÓ AMB ELS OPERADORES TERCERS ASSOCIATS AMB ELS SEUS COMPTES DE TERCERS ES REGEIX ÚNICAMENT PER EL SEU ACORD AMB AQUESTS OPERADORES TERCERS.
No fem cap esforç per revisar cap contingut de Xarxa Social per a cap propòsit, incloent però no limitat a, per exactitud, legalitat o no infracció, i no som responsables de cap Contingut de Xarxa Social.
Vostè reconeix i accepta que podem accedir a la vostra llibreta d’adreces de correu electrònic associada amb un compte de tercers i la seva llista de contactes emmagatzemada al dispositiu mòbil o tauleta únicament amb el propòsit d’identificar i informar d’aquells contactes que també s’han registrat per utilitzar el Lloc.

Pot desactivar la connexió entre el Lloc i el seu Compte de Tercers posant-se en contacte amb nosaltres utilitzant la informació de contacte a continuació o mitjançant la configuració del seu compte (si correspon). Intentarem eliminar qualsevol informació emmagatzemada en els nostres servidors que es va obtenir a través d’aquesta Compte de Tercers, excepte el nom d’usuari i la foto de perfil que s’associen amb el seu compte.

Presentacions

Vostè reconeix i accepta que qualsevol pregunta, comentari, suggeriment, idea, comentari o altra informació relacionada amb el Lloc ( “Enviaments”) que ens proporcioni no són confidencials i es convertiran en la nostra única propietat. Posseirem drets exclusius, inclosos tots els drets de propietat intel·lectual, i tindrem dret a l’ús i difusió sense restriccions d’aquests Enviaments per a qualsevol propòsit legal, comercial o d’altre tipus, sense reconeixement o compensació per a vostè.

Per la present renúncia a tots els drets morals sobre aquests Enviaments, i per la present garanteix que aquests Enviaments són originals de vostè o que té dret a enviar aquests Enviaments. Vostè accepta que no hi haurà cap recurs contra nosaltres per qualsevol infracció o apropiació indeguda presumpta o real de qualsevol dret de propietat en els seus Enviaments.

LLOCS WEB I CONTINGUT DE TERCERS

El Lloc pot contenir (o pot ser enviat a través del Lloc) enllaços a altres llocs web ( “Llocs web de tercers”), així com articles, fotografies, text, gràfics, imatges, dissenys, música, so, vídeo, informació, aplicacions, programari i altres continguts o elements pertanyents o originaris de tercers ( “Contingut de tercers”).

Aquests Llocs web de tercers i continguts de tercers no són investigats, monitoritzats o verificats per comprovar l’exactitud, idoneïtat o integritat per la nostra part, i no som responsables de cap Lloc Web de Tercers a què s’accedeixi mitjançant el Lloc o de qualsevol contingut de Tercers publicat en, disponible a través o instal·lat des del Lloc, incloent el contingut, exactitud, ofensa, opinions, rendiment, pràctiques de privacitat o altres polítiques de o contingudes en les pàgines web de Tercers o el contingut de Tercers.

La inclusió, vinculació o autorització de l’ús o instal·lació de qualsevol lloc web de Tercers o qualsevol Contingut de Tercers no implica l’aprovació dels mateixos per la nostra part. Si decideix abandonar el Lloc i accedir als llocs web de tercers o utilitzar o instal·lar qualsevol Contingut de Tercers, ho fa sota el seu propi risc, i ha de tenir en compte que aquests Termes i Condicions ja no regeixen.

Ha de revisar els termes i polítiques aplicables, incloses les pràctiques de privacitat i recopilació de dades, de qualsevol lloc web a què navegui des del Lloc o en relació amb qualsevol aplicació que utilitzi o instal des del Lloc. Qualsevol compra que realitzi a través de llocs web de tercers serà a través d’altres llocs web i d’altres empreses, i no acceptem cap responsabilitat en relació amb aquestes compres que són exclusivament entre vostè i el tercer aplicable.

Vostè accepta i reconeix que no recolzem els productes o serveis oferts en els llocs web de tercers i ens eximeix de qualsevol dany causat per la seva compra d’aquests productes o serveis. A més, vostè ens eximirà de tota responsabilitat per qualsevol pèrdua soferta per vostè o dany causat a vostè en relació amb o que resulti de qualsevol manera de qualsevol Contingut de Tercers o qualsevol contacte amb pàgines web de tercers.

Anunciants

Podem permetre que els anunciants mostrin els seus anuncis i altra informació en certes àrees del Lloc, com anuncis de barra lateral o anuncis de banners. Si vostè és un anunciant, assumirà tota la responsabilitat per qualsevol anunci que col·loqui en el Lloc i qualsevol servei proporcionat en el Lloc o productes venuts a través d’aquests anuncis.

A més, com a anunciant, vostè garanteix i declara que posseeix tots els drets i l’autoritat per posar anuncis en el Lloc, inclosos, entre altres, els drets de propietat intel·lectual, els drets de publicitat i els drets contractuals.

Com anunciant, vostè accepta que aquests anuncis estan subjectes a les nostres disposicions de Avís i Política de la Llei de Drets d’Autor del Mil·lenni Digital ( “DMCA”) com es descriu a continuació, i vostè entén i accepta que no hi haurà reemborsament o una altra compensació pels problemes relacionats amb la presa de DMCA. Simplement proporcionem l’espai per col·locar tals anuncis, i no tenim cap altra relació amb els anunciants.

GESTIÓ DEL LLOC

Reservat el dret, però no l’obligació, de:

(1) monitoritzar el Lloc a la recerca de violacions d’aquests Termes i Condicions;

(2) prendre les mesures legals apropiades contra qualsevol persona que, a la nostra sencera discreció, violi la llei o aquests Termes i Condicions, incloent, entre altres, reportar a dit usuari a les autoritats policials;

(3) a la nostra sencera discreció i, sense limitació, rebutjar, restringir l’accés, limitar la disponibilitat o desactivar (en la mesura del possible) qualsevol dels seus Contribucions o qualsevol part de les mateixes;

(4) a la nostra sencera discreció i sense limitació, avís o responsabilitat, per eliminar del Lloc o desactivar d’una altra manera tots els arxius i continguts que són excessius en grandària o són d’alguna manera gravosos per als nostres sistemes;

(5) administrar el Lloc d’una manera dissenyada per protegir els nostres drets i propietat i per facilitar el correcte funcionament del Lloc.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ens preocupem per la privacitat i la seguretat de les dades. Si us plau revisi la nostra Política de Privacitat en aquest Lloc. A l’utilitzar el Lloc, vostè accepta estar subjecte a la nostra Política de Privacitat, que s’incorpora a aquests Termes i Condicions.

Si accedeix a al Lloc des de la Unió Europea, o des de qualsevol altra regió del món amb lleis o altres requisits que regeixen la recopilació, l’ús o la divulgació de dades personals que difereixen de les lleis aplicables a la República de Corea, a través del seu ús continu del Lloc, està transferint les seves dades a la República de Corea, i vostè consent expressament que les seves dades es transfereixin i processin a la República de Corea.

AVÍS I POLÍTICA DE LA LLEI DE DRETS D’AUTOR DEL MIL·LENNI DIGITAL (DMCA)

Notificacions

Respectem els drets de propietat intel·lectual de tercers. Si creu que qualsevol material disponible a o mitjançant el Lloc infringeix qualsevol dret d’autor que posseeixi o controli, notifiqui immediatament al nostre Agent designat de drets d’autor utilitzant la informació de contacte que es proporciona a continuació (una “Notificació”).

S’ha d’enviar una còpia de la seva Notificació a la persona que va publicar o va emmagatzemar el material abordat en la Notificació. Tingueu en compte que de conformitat amb la llei federal, vostè pot ser considerat responsable de danys si fa declaracions falses materials en una Notificació. Per tant, si no està segur que el material ubicat o vinculat pel lloc infringeixi els seus drets d’autor, ha de considerar primer posar-se en contacte amb un advocat.

Totes les Notificacions han de complir amb els requisits de DMCA 17 U.S.C. 512 (c) (3) i incloure la següent informació:

(1) Una signatura física o electrònica d’una persona autoritzada per actuar en nom del propietari d’un dret exclusiu que suposadament s’ha infringit;

(2) la identificació de l’obra protegida per drets d’autor que s’al·lega que s’ha infringit, o, si diverses obres protegides per drets d’autor en el Lloc estan cobertes per la Notificació, una llista representativa d’aquestes obres en el Lloc;

(3) identificació del material que s’al·lega que està infringint o que és objecte d’una activitat infractora i que ha de ser eliminat o l’accés ha de ser desactivat, i informació raonablement suficient per permetre’ns localitzar el material;

(4) informació raonablement suficient per permetre posar-nos en contacte amb la part reclamant, com una adreça, un número de telèfon i, si està disponible, una adreça de correu electrònic en la qual es pugui contactar amb la part reclamant;

(5) una declaració que la part reclamant creu de bona fe que l’ús del material en la forma denunciada no està autoritzat pel propietari dels drets d’autor, el seu agent o la llei;

(6) una declaració que la informació de la notificació és exacta, i sota pena de perjuri, que la part reclamant està autoritzada a actuar en nom del propietari d’un dret exclusiu que suposadament s’ha infringit.

Contranotificació

Si creu que el seu propi material protegit per drets d’autor ha estat eliminat del Lloc com a resultat d’un error o identificació errònia, pot enviar-nos una contranotificació per escrit (una “Notificació de comptador”) a hola@touchcare.es.

Per ser una contranotificació efectiva sota la DMCA, la seva Contranotificació ha d’incloure substancialment el següent:

1) identificació del material que ha estat retirat o desactivat i el lloc en el qual el material va aparèixer abans de ser retirat o inhabilitat;

(2) una declaració que vostè dóna el seu consentiment a la jurisdicció el Tribunal Federal de Districte en el qual es troba la seva direcció, o si la seva direcció està fora dels Estats Units, per a qualsevol districte judicial en què ens ubicat;

(3) una declaració que vostè acceptarà el servei de procés de la part que va presentar la Notificació o l’agent de la part;

(4) el seu nom, adreça i número de telèfon;

(5) una declaració sota pena de perjuri que vostè creu de bona fe que el material en qüestió va ser eliminat o desactivat com a resultat d’un error o identificació errònia del material a eliminar o desactivar;

(6) la seva signatura física o electrònica.

Si ens envia una contranotificació vàlida i per escrit que compleixi amb els requisits descrits anteriorment, restaurarem el seu material eliminat o desactivat, llevat que primer rebem una notificació de la part que presenta la Notificació informant-nos que aquesta part ha presentat una acció judicial per impedir- participar en activitats infractores relacionades amb el material en qüestió.

Recordeu que si tergiversa materialment que el contingut deshabilitat o eliminat va ser eliminat per error o identificació errònia, vostè pot ser responsable de danys, inclosos els costos i honoraris de l’advocat. La presentació d’una falsa contranotificació constitueix perjuri.

INFRACCIONS DE DRETS D’AUTOR

Respectem els drets de propietat intel·lectual de tercers. Si creu que qualsevol material disponible a o mitjançant el Lloc infringeix qualsevol dret d’autor que posseeixi o controli, notifiqui’ns immediatament utilitzant la informació de contacte proporcionada a continuació (una “Notificació”). S’ha d’enviar una còpia del seu Notificació a la persona que va publicar o va emmagatzemar el material abordat en la Notificació.

Tingueu en compte que de conformitat amb la llei federal, vostè pot ser considerat responsable de danys si fa declaracions falses materials en una Notificació. Per tant, si no està segur que el material ubicat o vinculat pel lloc infringeixi els seus drets d’autor, ha de considerar primer posar-se en contacte amb un advocat.

TERME I TERMINACIÓ

Aquests Termes i Condicions romandran en ple vigor i efecte mentre vostè utilitzi el Lloc. SENSE LIMITAR CAP ALTRA DISPOSICIÓ D’AQUESTS TERMES I CONDICIONS, ENS RESERVEM EL DRET DE, EN LA NOSTRA DISCRECIÓ I SENSE AVÍS O RESPONSABILITAT, DENEGAR L’ACCÉS I ÚS DEL LLOC (INCLOENT EL BLOQUEIG DE CERTES ADRECES IP), A QUALSEVOL PERSONA PER QUALSEVOL RAÓ O PER CAP RAÓ, INCLOENT, SENSE LIMITACIÓ, ACABAR EL SEU ÚS O PARTICIPACIÓ EN EL LLOC O ELIMINAR [EL SEU COMPTE I] QUALSEVOL CONTINGUT O INFORMACIÓ QUE HAGI PUBLICAT en qualsevol moment, SENSE ADVERTÈNCIA, A LA NOSTRA DESCRECIÓ.

Si cancel·lem o suspenem seu compte per qualsevol motiu, se li prohibeix registrar i crear un nou compte sota el seu nom, un nom fals o prestat, o el nom de qualsevol tercer, fins i tot si pot estar actuant en nom del tercer.

A més de cancel·lar o suspendre el seu compte, ens reservem el dret d’emprendre les accions legals apropiades, incloent, entre altres, la recerca de reparació civil, penal i cautelar.

MODIFICACIONS I INTERRUPCIONS

Reservat el dret de canviar, modificar o eliminar el contingut del Lloc en qualsevol moment o per qualsevol motiu a la nostra sencera discreció sense previ avís. No obstant això, no tenim cap obligació d’actualitzar cap informació al nostre web. També ens reservem el dret de modificar o interrompre tot o part del Lloc sense previ avís en qualsevol moment.

No serem responsables davant de vostè ni davant de tercers per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o interrupció del Lloc.

No podem garantir que el Lloc estigui disponible en tot moment. Podem experimentar problemes de maquinaria, programari o altres problemes, o la necessitat de realitzar manteniment relacionat amb el Lloc, que resulti en interrupcions, retards o errors.

Ens reservem el dret de canviar, revisar, actualitzar, suspendre, interrompre o modificar el Lloc en qualsevol moment o per qualsevol motiu sense previ avís. Vostè accepta que no tenim cap responsabilitat per qualsevol pèrdua, dany o inconvenient causat per la seva incapacitat per accedir o utilitzar el Lloc durant qualsevol temps d’inactivitat o interrupció del Lloc.

Res en aquests Termes i Condicions s’interpretarà per obligar-nos a mantenir i donar suport al Lloc o a proporcionar qualsevol correcció, actualització o llançament en relació amb el mateix.

LLEI DE GOVERN

Aquests Termes i Condicions i el seu ús del Lloc es regeixen i s’interpreten d’acord amb les lleis de la República de Corea aplicables als acords realitzats i que es realitzen íntegrament dins de la República de Corea sense tenir en compte els seus principis de conflicte de lleis.

RESOLUCIÓ DE DISPUTES

Negociacions informals

Per accelerar la resolució i controlar el cost de qualsevol disputa, controvèrsia o reclam relacionat amb aquests Termes i Condicions (cadascuna “Disputa” i col·lectivament, les “Controvèrsies”) presentades per vostè o nosaltres (individualment, una “Part” i col·lectivament, les “Parts”), les parts acorden primer intentar negociar qualsevol Disputa (excepte aquelles Disputes expressament proporcionades a continuació) informalment durant al menys 30 dies abans d’iniciar l’arbitratge. Aquestes negociacions informals comencen prèvia notificació escrita d’una part a l’altra part.

Arbitratge vinculant

Si les parts no poden resoldre una Disputa a través de negociacions informals, la Disputa (excepte aquelles Disputes expressament excloses a continuació) es resoldrà finalment i exclusivament mitjançant arbitratge vinculant.

L’arbitratge pot dur-se a terme en persona, a través de la presentació de documents, per telèfon, o en línia. Reservat el dret d’anomenar un àrbitre apropiat. L’àrbitre prendrà una decisió per escrit, però no haurà de proporcionar una declaració de raons llevat que ho sol·liciti qualsevol de les parts.

L’àrbitre ha de seguir la llei aplicable, i qualsevol laude pot ser impugnat si l’àrbitre no ho fa. Llevat que la llei aplicable exigeixi el contrari, l’arbitratge tindrà lloc a la República de Corea.

Llevat que s’indiqui contràriament al present document, les parts poden litigar en els tribunals per obligar a l’arbitratge, suspendre els procediments pendents d’arbitratge, o confirmar, modificar, anul·lar o dictar sentència sobre el laude introduït per l’àrbitre.
Si per alguna raó, un Disputa procedeix en un tribunal en lloc d’arbitratge, la Disputa s’iniciarà o enjudiciarà a la República de Corea, i les parts per la present consenten i renuncien a totes les defenses de manca de jurisdicció personal, i forum non conveniens pel que fa a la jurisdicció en aquests tribunals estatals i federals.

L’aplicació de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Contractes de Compravenda Internacional de Mercaderies i la Llei Uniforme de Transaccions d’Informació Informàtica (UCITA) estan excloses d’aquests Termes i Condicions.

En cap cas s’iniciarà cap Disputa presentada per cap part relacionada de cap manera amb el Lloc més d’1 any després que sorgís la causa d’acció. Si es considera que aquesta disposició és il·legal o inaplicable, cap de les parts optarà per arbitrar cap Disputa dins d’aquesta part d’aquesta disposició que es trobi il·legal o inaplicable i aquesta Disputa serà resolta per un tribunal de jurisdicció competent dins dels tribunals enumerats per la jurisdicció anterior, i les parts acorden sotmetre a la jurisdicció personal d’aquest tribunal.

Restriccions

Les parts acorden que qualsevol arbitratge es limitarà a la Disputa entre les parts individualment. En la mesura que ho permeti la llei, (a) cap arbitratge s’unirà a cap altre procediment; (B) no existeix cap dret o autoritat perquè qualsevol Controvèrsia sigui arbitrada sobre una base d’acció col·lectiva o per utilitzar procediments d’acció col·lectiva; i (c) no hi ha dret o autoritat perquè qualsevol Controvèrsia es presenti en una suposada capacitat representativa en nom de el públic en general o de qualsevol altra persona.

Excepcions a [Negociacions informals i] Arbitratge

Les parts acorden que les següents Controvèrsies no estan subjectes a les disposicions anteriors relatives a les negociacions [informals i] l’arbitratge vinculant: (a) qualsevol Controvèrsia que busqui fer complir o protegir, o pel que fa a la validesa de qualsevol dels drets de propietat intel·lectual d’una part; (B) qualsevol Disputa relacionada amb, o que sorgeixi de, denúncies de robatori, pirateria, invasió de la privacitat o ús no autoritzat; i c) qualsevol reclamació de mesures cautelars.

Si es considera que aquesta disposició és il·legal o inaplicable, cap de les parts optarà per arbitrar cap Disputa dins d’aquesta part d’aquesta disposició que es trobi il·legal o inaplicable i aquesta Disputa serà resolta per un tribunal de jurisdicció competent dins dels tribunals enumerats per la jurisdicció anterior, i les parts acorden sotmetre a la jurisdicció personal d’aquest tribunal.

Correccions

Hi pot haver informació en el Lloc que contingui errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin relacionar-se amb el Lloc, incloent descripcions, preus, disponibilitat i altra informació. Reservat el dret de corregir qualsevol error, inexactitud o omissió i de canviar o actualitzar la informació en el Lloc en qualsevol moment, sense previ avís.

Renúncia

EL LLOC ES PROPORCIONA TAL COM ÉS I COM ESTÀ DISPONIBLE EN AQUEST MOMENT. ACCEPTA QUE EL SEU ÚS DEL LLOC I ELS NOSTRES SERVEIS SIGUI A VOSTRE COMPTE. EN LA MESURA PERMESA PER LA LLEI, RENUNCIEM A TOTES LES GARANTIES, EXPRESSES O IMPLEMENTADES, EN RELACIÓ AMB EL LLOC I EL SEU ÚS DEL MATEIX, INCLOENT, SENSE LIMITACIÓ, LES GARANTIES IMPLIQUES DE COMERCIABILITAT, IDONEÏTAT PER A UN FI PARTICULAR I NO INFRACCIÓ. NO GARANTIM NI REPRESENTEM EXACTITUD O INTEGRITAT DEL CONTINGUT DEL LLOC O EL CONTINGUT DE QUALSEVOL LLOC WEB ENLLAÇAT A EL LLOC I NO ASSUMIM CAP RESPONSABILITAT PER QUALSEVOL (1) ERROR O INEXACTITUDS DE CONTINGUT I MATERIALS, (2) DE QUALSEVOL NATURALESA, RESULTANT DEL SEU ACCÉS I ÚS DEL LLOC, (3) QUALSEVOL ACCÉS NO AUTORITZAT O ÚS DELS NOSTRES SERVIDORS ASSEGURANCES I/O QUALSEVOL I TOTA LA INFORMACIÓ PERSONAL I/O LA INFORMACIÓ FINANCERA EMMAGATZEMADA AL MATEIX, (4) QUALSEVOL INTERRUPCIÓ O CESSAMENT DE TRANSMISSIÓ A O DES DEL LLOC, (5) QUALSEVOL, I / O (6) QUALSEVOL ERROR O OMISSIONS EN QUALSEVOL CONTINGUT I MATERIALS O PER QUALSEVOL PÈRDUA O DANY DE QUALSEVOL TIPUS INCORREGUT COM A RESULTAT DE L’ÚS DE QUALSEVOL CONTINGUT PUBLICAT, TRANSMÈS O DISPONIBLE PER LA RESTA A TRAVÉS DEL LLOC. NO GARANTIM, FINALIZEM NI ASSUMIM RESPONSABILITAT PER QUALSEVOL PRODUCTE O SERVEI PUBLICAT O OFERT PER TERCERS A TRAVÉS DEL LLOC, QUALSEVOL LLOC WEB HIPERLINKED, O QUALSEVOL LLOC WEB O APLICACIÓ MÒBIL QUE TROBA EN QUALSEVOL BANNER O UNA ALTRA PUBLICITAT, I NO SEREM PART DE CAP MANERA .

A L’IGUAL QUE AMB LA COMPRA D’UN PRODUCTE O SERVEI A TRAVÉS DE QUALSEVOL MITJÀ O EN QUALSEVOL AMBIENT, HA UTILITZAR EL SEU MILLOR JUDICI I EXERCIR CURA QUAN SIGUI APROPIAT.

LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT

EN CAP CAS NOSALTRES O ELS NOSTRES DIRECTORS, EMPLEATS O AGENTS SERAN RESPONSABLES A VOSTÈ O A TERCERS PER CAP RESPONSABILITAT DIRECTA, INDIRECTA, CONSEQÜENCIAL, EXEMPLAR, INCIDENTAL, ESPECIAL O PUNITIU, INCLOENT EL PROFIT PERDUT, LA PÈRDUA DE DADES, LA PÈRDUA DE DADES, O ALTRES DADES SORGIDES DEL SEU ÚS.
SENSE PERJUDICI PEL CONTRARI CONTINGUT EN AQUEST DOCUMENT, LA NOSTRA RESPONSABILITAT AMB VOSTÈ PER QUALSEVOL CAUSA I RESPECTE A LA FORMA DE L’ACCIÓ, ES LIMITA EN TOT MOMENT A UNA QUANTITAT MENOR A LA QUANTITAT PAGADA, SI EXISTÍS, PER VOSTÈ A NOSALTRES DURANT EL PERÍODE DE MESOS ABANS PER QUALSEVOL CAUSA D’ACCIÓ.

Indemnització

Vostè accepta defensar-nos, indemnitzar i eximir de responsabilitat, incloses les nostres subsidiàries, afiliades i tots els nostres respectius funcionaris, agents, socis i empleats, de i contra qualsevol pèrdua, dany, responsabilitat, reclam o demanda, inclosos els honoraris i despeses raonables d’advocats, realitzats per qualsevol tercer a causa o que sorgeixi de: (1) les seves Contribucions; (2) ús del Lloc; (3) incompliment d’aquests Termes i Condicions; (4) qualsevol incompliment de les seves declaracions i garanties establertes en aquests Termes i Condicions; (5) la seva violació dels drets d’un tercer, inclosos, entre altres, els drets de propietat intel·lectual; o (6) qualsevol acte perjudicial contra qualsevol altre usuari del Lloc amb el qual s’hagi connectat a través del Lloc.

No obstant això, ens reservem el dret, al seu càrrec, d’assumir la defensa i el control exclusius de qualsevol assumpte pel qual estigui obligat a indemnitzar, i vostè accepta cooperar, a càrrec seu, amb la nostra defensa de tals reclamacions. Farem tots els esforços raonables per notificar-li de qualsevol reclamació, acció o procediment que estigui subjecte a aquesta indemnització al tenir coneixement d’això.

DADES D’USUARI

Mantindrem certes dades que vostè transmeti al Lloc per tal d’administrar el Lloc, així com les dades relacionades amb el seu ús del Lloc. Encara que vam realitzar còpies de seguretat rutinàries periòdiques de les dades, vostè és l’únic responsable de totes les dades que transmeti o que es relacionin amb qualsevol activitat que hagi realitzat utilitzant el Lloc.
Vostè accepta que no tindrem cap responsabilitat davant de vostè per qualsevol pèrdua o corrupció d’aquestes dades, i per la present renúncia a qualsevol dret d’acció contra nosaltres que sorgeixi de la pèrdua o corrupció d’aquestes dades.

COMUNICACIONS ELECTRÒNIQUES, TRANSACCIONS I SIGNATURES

Visitar l’Espai, enviar correus electrònics i completar formularis en línia constitueix comunicacions electròniques. Vostè accepta rebre comunicacions electròniques, i accepta que tots els acords, avisos, divulgacions i altres comunicacions que li proporcionem electrònicament, per correu electrònic i en el Lloc, satisfan qualsevol requisit legal que la comunicació sigui per escrit.

PER LA PRESENT, ACCEPTA L’ÚS DE SIGNATURES ELECTRÒNIQUES, CONTRACTES, COMANDES I ALTRES REGISTRES, I Al LLIURAMENT ELECTRÒNICA D’AVISOS, POLÍTIQUES I REGISTRES DE TRANSACCIONS INICIADES O COMPLETADES PER NOSALTRES O MITJANÇANT EL LLOC.

Per la present, vostè renúncia a qualsevol dret o requisit sota qualsevol llei, reglament, ordenança o una altra llei en qualsevol jurisdicció que requereixi una signatura original o lliurament o retenció de registres no electrònics, o pagaments o la concessió de crèdits per qualsevol mitjà que no sigui mitjans electrònics.

Miscel·lania

Aquests Termes i Condicions i qualsevol política o regla d’operació publicada per nosaltres en el Lloc constitueixen l’acord complet i l’entesa entre vostè i nosaltres. La nostra manca d’exercir o fer complir qualsevol dret o disposició d’aquests Termes i Condicions no funcionarà com una renúncia a aquest dret o disposició.

Aquests Termes i Condicions operen en la màxima mesura permesa per la llei. Podem cedir qualsevol o tots els nostres drets i obligacions a altres en qualsevol moment. No serem responsables de cap pèrdua, dany, retard o falta d’acció causada per qualsevol causa fora del nostre control raonable.

Si alguna disposició o part d’una disposició d’aquests Termes i Condicions es determina que és il·legal, nul·la o inaplicable, aquesta disposició o part de la disposició es considera separable d’aquests Termes i Condicions i no afecta la validesa i aplicabilitat de les disposicions restants.

No hi ha cap relació d’empresa conjunta, associació, ocupació o relació d’agència vostè i nosaltres com a resultat d’aquests Termes i Condicions o l’ús del Lloc. Vostè accepta que aquests Termes i Condicions no s’interpretaran contra nosaltres en virtut d’haver-los redactat.

Per la present renúncia a totes i cadascuna de les defenses que pugui tenir sobre la base de la forma electrònica d’aquests Termes i Condicions i de la manca de signatura per part de les parts per a executar aquests Termes i Condicions.

Contacti’ns

Per resoldre una queixa relacionada amb el Lloc o per rebre més informació sobre l’ús del Lloc, poseu-vos en contacte amb nosaltres a hola@touchcare.es .

El nostre representant a la UE, segons ho exigeix l’article 27 de l’RGPD, és ExpertosLOPD, amb seu a Rúa Juan Flórez, 146, 15005 A Coruña, Espanya. ExpertosLOPD actua en el nostre nom davant les autoritats europees de supervisió de protecció de dades. Per a qüestions relacionades amb el processament de les seves dades personals, contacti amb ExpertosLOPD:

Per correu electrònic: info@expertoslopd.es
Per telèfon: 900 831 641