Nosaltres - Touchcare

Sobre nosaltres


APP SHOWCASE

TOUCHCARE

TouchCare és un producte realitzat amb passió per DNX, una empresa de ràpid creixement amb seu a Seongnam, Corea i Barcelona, Espanya.

La nostra missió és elevar la vida de totes les persones grans, combinant una tecnologia innovadora de seguiment amb el poder predictiu de l’analítica de dades.

La nostra història

Fundada el 2015

DNX ha comercialitzat la primera tecnologia viable de Comunicació del Cos Humà del món, que permet la transferència de dades utilitzant el cos com a mitjà de transmissió. Realitzem una gamma de solucions per a sectors com la seguretat, vigilància, l’atenció domiciliària, telecomunicacions, seguretat personal i IoT, amb un èmfasi especial en els serveis que milloren la vida a la gent gran.

El nostre objectiu és garantir que la gent gran pugui viure una vida activa i plena desde la comoditat de la seva llar, i no a les institucions.


Assessors

TouchCare treballa estretament amb un dels principals grups sanitaris de Corea del Sud, el Sistema de Salut de la Universitat de Yonsei, que compta amb quatre hospitals i dues escoles mèdiques, per assegurar la veracitat del seu servei.

Els següents professionals ajuden a Touch Care a desenvolupar-se en investigacions clínicament provades i en la generació d’algoritmes d’IA vanguardistes per tal d’oferir un millor servei tant per a usuaris com per a cuidadors:

Dr. Hyuk Jae Jang

Cap de Cardiologia, Sistema de salut de la Universitat de Yonsei

Dr. Yoo Jin Kwon

Obesitat Clínica i Malalties Cròniques, Sistema de salut de la Universitat de Yonsei

Tae Wha Han

Health-IT Plataforma d’Acceleració Salut-IT del Centre d’innovació tecnològic, Sistema de Salut de la Universitat de Yonsei

Prof. In-Kwon Lee

Departament d’Informàtica, Universitat Yonsei

Prof. Yoonsuck Choe

Departament d’Informàtica i Enginyeria, Universitat A&M de Texas Vicepresident corporatiu, Equip de recerca AI de Samsung Research